Huisdieren:Huisdieren zijn op de camping toegestaan, zij het onder voorwaarden!

Wanneer de recreant huisdieren meeneemt, dienen alle dieren vooraf bij de ondernemer te worden aangemeld!

Voor het houden van honden/katten is een vergoeding verschuldigd (zie geldende tarievenlijst). Voor gekooide dieren, zoals bv. muis, cavia, konijn, kanarie, etc., is geen vergoeding verschuldigd.

Huisdieren dienen, voorzover dat bij de dieren mogelijk is, op en buiten de staanplaats te zijn aangelijnd of in een kooi/afgesloten hok met voldoende ventilatie te zitten.

Het uitlaten van honden dient zo ver mogelijk (buiten) van de camping vandaan te geschieden, zodat onze gasten geen overlast hebben van uitwerpselen. Ook het sport(gras)veld naast de camping dient te worden ontzien.

Voor honden en katten is een geldig inentingsbewijs verplicht. De dierenarts kan de recreant informeren welke inentingen noodzakelijk zijn. Op verzoek van de ondernemer dient de recreant de geldige inentingsbewijzen te tonen.

De ondernemer raad de recreant aan er voor te zorgen dat de huisdieren vrij zijn en kunnen blijven van vlooien/ongedierte.

Wanneer er over de huisdieren klachten van overlast (geluid/uitwerpselen e.d.) bij de ondernemer binnen komen, behoud de ondernemer zich het recht voor om bij herhaalde klachten de recreant te verzoeken het/de huisdier(en) van de camping te verwijderen.

Familiecamping De Zeester bezorgt dus ook uw dieren een fijne vakantie!