Algemeen:De familiecamping is uniek gelegen aan de Oosterschelde, zijnde één van de schoonste wateren van Europa. Op loopafstand vindt u een prachtig natuurreservaat met een grote verscheidenheid aan watervogels, een kunstmatig aangelegd strandje met constante waterhoogte en voor de kinderen is er tevens een kinderboerderij/heemtuin vlakbij.

De camping biedt echtparen en gezinnen met kinderen alle comfort, in een rustige en ontspannen atmosfeer. Alle jaar- en seizoensplekken bieden aansluiting op water, elektriciteit, riolering en CAI-signaal.

Behalve de speeltuin en een (voetbal)trapveldje, is er gedurende het seizoen voor de kleintjes en volwassenen een uitgebreid recreatieprogramma. Met o.a.: knutsel/teken ochtenden, viswedstrijden, wandeltochten, bingo, biljarten, darten, karaoke, playback show, etc. Niemand zal zich op onze camping vervelen!

Voor passanten is er een centraal grasveld op de camping met aansluitmogelijkheden voor electriciteit en CAI-signaal! Het sanitairgebouw -naast het passantenveld- biedt douches, toiletten (waarvan 1 invalide/familie douche), wasautomaat & droger, strijkapparaat, baby-unit en aan de buitenzijde van het gebouw een klein aanrecht met tappunten voor warm en koud water. Een aantal faciliteiten werken op speciale munten.

Trekkers kunnen gebruik maken van onze houten 4-persoons blokhut. Met basis voorzieningen… 2 stapelbedden, keukentje, koelkast, tafel met stoelen.

Voor mensen met een boot/trailer zijn twee boothellingen op 50 m. afstand van de camping. Fietsers en wandelaars kunnen genieten van het mooie polderlandschap. Een speciaal fiets- en voetgangersveer, op 75 m. afstand van de camping, brengt u 's zomers van en naar het vissersdorpje Yerseke.

In de nabije omgeving liggen interessante dorpjes als Scherpenisse, Sint Maartensdijk, Poortvliet, Stavenisse, Sint Annaland, Tholen, en Oud Vossemeer. Ook de iets verder gelegen steden als Bergen op Zoom, Roosendaal, Goes, Middelburg, Veere en Antwerpen hebben als historische evenementensteden heel wat te bieden. Zierikzee of het Grevelingenstrand zijn eveneens aantrekkelijke uitstapjes.

Om te zien wat er zoals te doen is in de nabije omgeving... dagmarkten, evenementen, attracties, musea, etc., klik dan HIER

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of kom onze familiecamping eens bezichtigen.

Graag tot ziens!

Hans van Woerkom